Küçükhüyük Ortaokulu

Vizyon: Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, çalışkan, dürüst, başarılı, tutarlı, mutlu, özgür, ülkesine ve insanlığa yararlı genç nesiller yetiştirmek. Hergün daha iyiye ulaşmak için çalışmak.

Misyon: Çevre faktörleri göz önünde bulundurularak hazırlanan eğitim ve öğretim programını etkili ve verimli bir şekilde uygulamak,Öğrencilerin ihtiyaçlarına ve yeteneklerine uygun eğitim sistemi sunmak,öğrencilerin sosyal kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak.

Servis Bilgisi: yok
Sportif Etkinlikler: futsal, Masa tenisi, satranç,geleneksel okçuluk.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0272 316 4243

WEB - https://kucukhuyukoo.meb.k12.tr

Adres - KÜÇÜKHÜYÜK BELDESİ ZAFER MAH. OKULLAR CAD. NO 10 SİNANPAŞA / AFYONKARAHİSAR

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Öğretmenler kendi imkanlarıyla gidiş-geliş yapmakta olup yine kasabamızda bulunan minibüs hattıyla her yarım saatte bir il merkezine ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 25 km , ilçe merkezine 6 km uzaklıktadır.